ΙΣΠΑΝΙΑ


7ΗΜΕΡΗ Αεροπορική ΕΔΡΟΜΗ «IΣΠΑΝΙΑ»

Βαρκελώνη - Σαραγόσα – Μαδρίτη - Τολέδο

1η μέρα
Αναχώρηση από Αθήνα και από το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος για την πρωτεύουσα της Καταλονίας τη Βαρκελώνη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

2η μέρα
Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, πρωινή ξενάγηση. Θα δούμε τη Γοτθική συνοικία όπου δεσπόζει ο Καθεδρικός Ναός της Σακράδα Φαμίλια, έργο του γνωστού Καταλανού αρχιτέκτονα Γκάουντι. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ισπανικό χωριό, μια μικρογραφία χαρακτηριστικής Ισπανικής αρχιτεκτονικής. Στο λόφο του Μόντζουικ θα δούμε το Ολυμπιακό στάδιο και τέλος θα περάσουμε από το Ολυμπιακό χωριό. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερο.

3η μέρα
Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, η μέρα θα είναι ελεύθερη. Προτείνουμε μια βόλτα στο λιμάνι της Βαρκελώνης, μια επίσκεψη στο ενυδρείο ένα από τα πιο σημαντικά της Ευρώπης όπως ακόμη και το μουσείο Πικάσο.

4η μέρα
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τη Σαραγόσα όπου θα κάνουμε πανοραμική περιήγηση. Θα δούμε την παλιά πόλη όπου δεσπόζει η Βασιλική της Πίαρ, πολιούχος της πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση για Μαδρίτη. Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

5η μέρα
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας θα κάνουμε ξενάγηση της Μαδρίτης. Θα επισκεφθούμε το Βασιλικό Παλάτι με τα 2.000 δωμάτια. Στο μουσείο Πράδο θα θαυμάσουμε έργα μεγάλων ζωγράφων όπως του Ελ Γκρέκο, Βελάσκεθ, Μουρίλιο και Γκόγια. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο.

6η μέρα
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας αναχώρηση για το ιστορικό Τολέδο. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό, την εκκλησία του Αγίου Θωμά όπου φυλάσσεται το μεγαλύτερο και ωραιότερο έργο του Ελ Γκρέκο «Η Ταφή του κόμητα Ορκάθ». Τέλος θα επισκεφθούμε το σπίτι του Ελ Γκρέκο. Επιστροφή το απόγευμα στη Μαδρίτη και στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος.

7η μέρα
Μετά το πρωινό λίγος χρόνος ελεύθερος και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την τιμήΤαξίδια & Εκδρομές
Ο γύρος της Ιταλίας
ΓΑΛΛΙΑ
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ


Υπηρεσία email

Εγγραφθείτε στην υπηρεσία ώστε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα στο email σας.

Παρακαλώ δώστε το email σας
Διαγραφή

 
 
 
   

Ξενοδοχεία στη Κεφαλονιά

 

Διαμερίσματα στη Κεφαλονιά

 

Ταξίδια & Εκδρομές